Vælg en side

Glostrup Hospital

Glostrup

Det overordnede projekt

På Rigshospitalet – Glostrup er der ved at blive opført et neurorehabiliteringshus, som skal skabe de bedste rammer for den optimale pleje, behandling og genoptræning af patienter med skade på hjerne og i rygmarv.

Neurorehabiliteringshuset er skabt, så der bliver god plads til genoptræning af patienter. Huset har 125 enestuer fordelt på 25.000 m2. Der er desuden planlagt udendørs træningsarealer og forskellige værksteder, som skal give patienterne variation i hverdagen. Det er meningen, at der skal være plads til alle livets forskellige dele – fred og ro, privatliv og socialt fællesskab – naturligvis med fokus på den bedste behandling og genoptræning.

Det er planen, at det nye rehabiliteringshus skal levere en behandling, hvor patienter, pårørende og personale arbejder sammen om et fælles mål – at få patienten tilbage til så normalt et liv som muligt. Samtidig skal huset skabe rammerne for at man kan udvikle og understøtte faglig ekspertise og viden indenfor neurorehabilitering – både her i landet og internationalt.

 

Her kan du se vores del af projektet

OMFANG
Samlet facade

OMFANG
Produktion af 10.000 m2 lette facadeelementer inklusiv udvendig aluminium beklædning.

KUNDE
Juul & Nielsen A/S

BYGHERRE
Region Hovedstaden

EGENPRODUKTION AF FACADEELEMENTER

Det var ikke muligt at få det ønskede resultat fra daværende element produktioner, derfor startede vi datterselskabet WOOD ELEMENTS ApS. Hvor vi selv projekteret og fremstillede alle 10.000 m2 elementer. Elementerne blev bygget som lette facade kassetter i træ, påsat aluminiumsunderlaget, klar til pynteprofiler.

PROFILER

Rigshospitalet Glostrup nye Neurorehabiliteringshus kommer til sit udtryk gennem de godt 25.000 styks aluminium profiler. Der er tale om kontrolleret kaos da der ikke må være et sammenhæng i profilernes type vandret.

TIDSLINJE

OPSTART / JUNI 2020
AFSLUTTET / FORVENTET AFSLUTTET 2022

OPSTART / JUNI 2020

AFSLUTTET / FORVENTET AFSLUTTET 2022

Kontakt

Selv om vi har travlt, så hører vi gerne fra dig – uanset, om du søger job, skal bruge et tilbud på en opgave eller noget helt tredje.