Vælg en side

KU, Copenhagen Plant Science Centre

Frederiksberg, København

Overordnet projekt

Copenhagen Plant Science Centre skal være rammen om forskning og uddannelse i verdensklasse inden for planter og plantegenererede fødevarer. Det nye center skal være med til at bane vejen for videnskabelige og teknologiske gennembrud i arbejdet med planternes struktur, opbygning og anvendelse – f.eks. i forbindelse med fødevare- og energiproduktion.

Til dette formål er der skabt en bygning med laboratorier og undervisningsfaciliteter, tegnet af Lundgaard og Tranberg Arkitekter. Projektets gennemgående designtema er organiske celleformer, som har vist sig at være en fleksibel og robust form. Desuden spiller cellemotivet på bygningens facade smukt sammen med centrets arbejdsområde: biovidenskabens forunderlige og mangfoldige univers. Den unikke og organiske facade virker desuden ’blødgørende’ på den krævede kliniske renhed og teknologitunge indretning i laboratorieområderne (Lundgaard og Tranberg).

Vores del af projektet

OPGAVEN
Facademontering

OMFANG
Montering af den samlede yderfacade

KUNDE
Juul & Nielsen A/S

BYGHERRE
Bygningsstyrrelsen

FORMEN

Projektets gennemgående designtema er organiske celleformer, som har vist sig at være en fleksibel og robust form. Desuden bidrager cellemotivet til arkitekturen med nærliggende, konkrete referencer til centrets arbejdsområde.

Facaden er af glas i facadehøje træpartier, der opdeler bygningens organiske form i lige facetter.

Tidslinje

OPSTART/ MARTS 2019
AFSLUTTET / MAJ 2021

OPSTART/ MARTS 2019

AFSLUTTET / MAJ 2021

Kontakt

Selv om vi har travlt, så hører vi gerne fra dig – uanset, om du søger job, skal bruge et tilbud på en opgave eller noget helt tredje.