Vælg en side

Peder Lykke Skole

København

Det overordnede projekt

Peder Lykke Skolen er en skole i åbent plan opført i 1973. Den er bygget i røde mursten, og et af de tydelige kendetegn ved skolen er de synlige trækonstruktioner i lofterne.

Projektet gik ud på at ombygge skolens 6 eksisterende områder samt en fløj med faglokaler, så der blev plads til en fritidsinstitutionen tæt ved indskolingen. I den nye bygning er der indrettet faglokaler for sciencefag med udeundervisningsområde på tag, orangeri og madkundskabslokale. I forbindelse med sidstnævnte er der etableret Madskole med tilhørende spiseområde så mad og sundhed kan være en integreret del af elevernes hverdag. Den nye bygning er opført i et harmonisk og nutidigt formsprog, som både passer sammen med skolens eksisterende arkitektur, men som også styrker det samlede udtryk.

 

Herunder kan du se vores del af projektet

OPGAVEN
Energioptimering af eksisterende bygningsmasse samt opførelse af ny mad skole, kantine og science center.

OMFANG
Projektstyrings konsulent
Fagentreprise for ovenlys og solafskærmning
Byggeplads entreprise
Udvendig tømrerentreprise.

KUNDE
Juul & Nielsen A/S

BYGHERRE
Københavns Kommune

OVENLYS

En central rolle på Peder Lykke Skolen er de mange lange ovenlys på alle skolens tage. Stort set alle tagflader har ovenlys. De længste er op til 15 meter. De gamle ovenlys var rykkerlys som nu er erstattet med Velux Commercial Ovenlysmoduler oplagt parallelt med skotrender imellem. Alle ovenlys er lavet på Sips rammer og ligger sammensat med 2 glasfelter i hver. Opgaven blev løst i et tæt og meget professionelt samarbejde med Velux Commercial.

Alle ovenlys styres med motor åbning og integreret gardiner via styring fra Windowmaster. Dette betyder at man kan åbne alle vinduer på en gang og ligeledes at de alle lukkes ved regn, som styres ved 4 sensorer fordelt på skolens 4 hjørner.

Tidslinje

OPSTART / FEBRUAR 2018
AFSLUTTET / MARTS 2020

OPSTART / FEBRUAR 2018

AFSLUTTET / MARTS 2020

Kontakt

Selv om vi har travlt, så hører vi gerne fra dig – uanset, om du søger job, skal bruge et tilbud på en opgave eller noget helt tredje.